Adverteren?

Jouw bedrijf in dit stijlvolle, glossy ‘feel good’ magazine?

Wil je adverteren in een editie? Heb je een leuke lezersaanbieding, wil je meer zichtbaarheid of jouw product/dienst onder de aandacht brengen bij de doelgroep vrouw (30/40/50 plus)?

Het Powervrouw (on tour) magazine verschijnt meerdere keren per jaar. Een prachtig stijlvol  feel good magazine van hoogwaardige kwaliteit. Gericht op het midden- en hoogsegment. Verspreiding vindt plaats via de adverteerders, maar ook op andere locaties waar vrouwen komen. Hierbij moet je denken aan: winkels, hotels, sauna’s, bioscopen (ladiesnights). En natuurlijk via onze eigen “events” voor vrouwen!

Een positief blad, een feestje om te lezen….met nieuwe trends, hotspots en alles op het gebied van lifestyle. Met een aantal vaste rubrieken en columnisten en iedere editie een verrassend thema.

Informeer naar de mogelijkheden. Er is veel mogelijk én bespreekbaar.

Hoe leuk is het om jouw klanten een prachtig, stijlvol magazine kado te geven?

Meer weten? Mail voor de mogelijkheden naar  info@menwsolutions.nl

Powervrouwontour is een merk van M&W Solutions

Reacties op het magazine:

“Geweldig mooi, die nieuwe look…. ga zo door!”. “Wow, super mooie cover”,  “Gaafff… die nieuwe look. Complimenten!”, “Super leuk blad”, “Een feestje om te lezen”, “Kan ik een aantal bestellen voor onze modeshow?” “Geweldig dat mannennummer” “Door het mannennummer ben ik op een speeddate geweest!” “Wanneer komt het volgende nummer uit?”, “Kan ik mij erop abonneren?” “Heerlijk, in het zonnetje genieten van het Powervrouwmagazine :)”, “Gave artikelen in het laatste nummer”, “Top artikel: be that bitch, zou ik ook meer moeten worden ;)”, “Een blad dat met liefde en passie wordt gemaakt”, “Leuke hotspots, dank voor de tip!”…

 

 

Bewaren

Bewaren