Dag oliebol, hallo nieuw jaar!

De oliebollen zijn we allang vergeten en de kerst lijkt alweer mijlenver achter ons te liggen. En ja… zo snel gaat de tijd, want de eerste maand is al bijna voorbij. Voor je ligt een compleet nieuw jaar… als een lege agenda met blanco pagina’s. Hoe ga jij die invullen?

Wat zijn jouw doelen of plannen voor dit jaar? Wat wil je nog heel erg graag doen? Wat is er nooit van gekomen, simpelweg omdat het je aan tijd ontbrak? Want de tijd gaat wel door, sterker nog: de tijd vliegt voorbij. Een stedentrip naar Parijs of Rome? Daar kom je nog wel (dacht je toen je twintig was). Inmiddels ben je de veertig ruim gepasseerd en is het er nog niet van gekomen. Een weekendje weg met z’n tweetjes (hoe lang is dat geleden?) zonder je schuldig te voelen. Misschien toch maar eens doen!  Ja, binnenkort (wanneer??)…

De tijd raast voorbij als een denderende trein…

En dan staat je oudste ineens met d’r koffers klaar in de gang. Klaar om het huis te verlaten (help!) en om te gaan studeren in de stad. Je kijkt nog eens achterom en je vraagt je af: waar is de tijd gebleven? Waar is dat meisje (met duim in de mond en knuffelbeertje) die jij huilend achterliet de eerste schooldag? Het lijkt als de dag van gisteren (slik) en ja… zo snel gaat de tijd.

De tijd wacht niet en de jaren vliegen voorbij in sneltreinvaart. Wat staat er op joúw bucketlist? Misschien wordt het tijd om dat nu dit jaar maar eens te gaan doen. Wat zijn jouw wensen? Eigenlijk heb ikzelf al best veel van mijn bucketlist afgevinkt en al heel veel mooie en leuke dingen gedaan. En ben ik best een tevreden mens. Maar mijn wens voor dit jaar is vooral dat ik mijn tijd beter ga indelen zodat ik meer tijd overhoudt voor mezelf en  mijn gezin. En… ik ga me niet (zoals afgelopen jaar) drie slagen in de rondte werken. Ik moet af en toe mijn accu opladen. Dus ik ga efficiënt (!)  plannen en ook vrije tijd inplannen.

Dus kom maar op met dit nieuwe jaar. Met nieuwe kansen en mogelijkheden. In ieder geval komt binnenkort mijn  compleet vernieuwde Powervrouwmagazine uit (waar ik heel trots op ben) en deze blogsite krijgt een nieuwe look!  Allemaal nieuwe ontwikkelingen. Ik wil meer mijn focus vasthouden en me niet laten afleiden door van alles en nog wat en… nog belangrijker:  ik wil meer dingen doen waar ik ‘happy’ van word. Dus het wordt een veelbelovend jaar!

Ik wens jou een fantastisch 2017… en maak er vooral joúw jaar van!

 

Bewaren