Moederdag… met leuke beautytip van Claudia!

Claudia Struijck

Claudia (beauty expert én blogger van Beautytag) zal met regelmaat een blog posten  met haar bevindingen  over de wereld van de beauty. Als veertigplusser gaat ze de strijd aan tegen de rimpels. Uiteraard met een dikke vette knipoog, want ze weet dat ze die niet gaat winnen ;).  Ze is niet alleen een expert op beautygebied, maar ook als ervaringsdeskundige en schoonheidsspecialiste zal ze ons verrassen met de nieuwste trends. 

Waarom vieren we Moederdag?

Moederdag wordt gevierd als eerbetoon aan het moederschap (meestal in maart, april of mei). Dit verschilt echter per land. In Nederland, België en vele andere landen valt Moederdag op de tweede zondag in mei. In mijn ogen is het eigenlijk altijd Moederdag (en vind ik stiekem dat mijn mama blij moet zijn met mij whahahahahaha). Sinds ik blogger ben, wil ik mijn mama ook éxtra graag verwennen met de allerbeste en allermooiste producten op beautygebied, want daar geniet ze zo van. Ik heb alvast een leuke cadeautip en wil deze graag met jou delen :)…

Lavendel

Ik kreeg de cadeauset lavendel opgestuurd van Erica (een bedrijf dat al bestaat sinds 1973 en staat voor gezondheid en kracht uit de natuur). Erica heeft door de jaren heen een veelvoud aan heilzame producten ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën en biologische culturen. Het cadeau was een schot in de roos want ik ben een enorme fan van lavendel. Wist je dat (héél lang geleden) lavendel als heilig werd beschouwd? Het kruid werd opgevat als bescherming tegen negatieve krachten. Het is een zeer spiritueel kruid en dat komt door de paarse kleur van lavendel en daarnaast trekt de heerlijke geur van lavendel ook liefde aan. Maar er zijn nog meer bijzondere eigenschappen en toepassingen van lavendel. Lavendel brengt de geest in balans, het fleurt op, het bedaart de zenuwen, verzacht en herstelt de innerlijke harmonie. Wat een super kruid is het eigenlijk!!

Heilzame producten

De afhankelijkheid van de natuur wordt vaak onderschat. De duurzame, natuurlijke en biologische afkomst wil Erica toekomstig waarborgen door respectvol met de natuur om te gaan. Daarom is Erica vooruitstrevend met haar voorzieningen van groene energie, recycling en het gebruik van afbreekbare reinigingsmiddelen. Erica heeft door de jaren heen een veelvoud aan heilzame producten ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën en biologische culturen. De producten hebben een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst.

Cadeausets

Naast een enorm uitgebreid assortiment aan gezondheidsproducten, verzorging, voeding, vitamines, oliën en kruiden zijn er tegenwoordig ook Erica  cadeausets verkrijgbaar. Ik kreeg een set opgestuurd om uit te proberen, dat zijn écht de leuke dingen aan bloggen.

Gedroogde zak lavendel 100 g

In de cadeauset zit een gedroogde zak lavendel van 100 g. Deze kan je gebruiken voor in de thee, of in het hoofdkussen of in je klerenkast om die lekker te later geuren. Zelf heb ik altijd van die kleine organzazakjes in mijn kast liggen én op het toilet, en die ga ik nu vullen met deze lavendel. Mijn huis ruikt naar de Provence in Zuid-Frankrijk. Heerlijk :)…

Douchegel lavendel 200 ml

Sinds ik dit pakket heb douche ik me dagelijks met deze ontspannende douchegel van lavendel. Het ontspannen gevoel wordt versterkt door de milde reiniging, verzorging en bescherming van de huid. Na het douchen voelt de huid zachter en gladder aanHet is op deze manier heerlijk wakker worden en je begint je dag rustgevend. De douchegel zit in een handige knijptube met klikdop, wat hygiënisch en praktisch is.

Ingrediënten

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Sodium Chloride, Lavandula Hybrida Herb Oil*, inulin, Glyceryl Oleate, Glycerin, Sodium Leavulinate, Cinnamic Acid, Linalool.   

— Verkrijgbaar bij Ericakruiderijen voor €7,95

Naast lavendel hebben ze ook een cadeaupakket in de geur: roos.

Ik wens jou een hele fijne Moederdag!

Groetjes Claudia,

Meer weten over Claudia?    http://beautytag.nl/