Powervrouw on Tour Magazine

Zomer 2015 bracht ik mijn eerste eigen magazine uit. Een ‘feel good’ magazine voor powervrouwen. Een blad voor de (ondernemende) vrouw die op een positieve manier in het leven staat.

Het magazine komt meerdere keren per jaar uit. Met iedere keer een nieuw en verrassend thema, waardoor het herkenbaar wordt voor de lezer. Een stijlvol, glossy magazine met boeiende artikelen en interessante rubrieken.  Kortom dingen waar vrouwen blij van worden. Een feestje om te lezen. Ook staan er leuke Must Haves in en hotspots!  Het magazine is verkrijgbaar bij o.a. de adverteerders (zolang de voorraad strekt), maar wordt ook verspreid bij diverse dameszaken in Groningen, Friesland, Drenthe en bij Ladiesnights (bioscopen), modeshows en onze eigen events! 

Wil jij het nieuwste Powervrouw magazine per post ontvangen? 

Wil jij niet zo lang wachten of heb je het magazine gemist? Dan kan je deze editie ook bestellen voor € 3.95 (inclusief porto + administratiekosten). Hoe?  Door een mailtje te sturen naar info@powervrouwontour.nl, vermeld duidelijk je gegevens (naam, adres en woonplaats). Wij zenden jou dan een bevestiging en het bankrekeningnummer. Zodra we jouw betaling binnen hebben, zenden we jou het nieuwste magazine toe.

Reacties op het magazine

“Geweldig mooi, die nieuwe look…. ga zo door!”. “Wow, super mooie cover”,  “Gaafff… die nieuwe look. Complimenten!”, “Super leuk blad”, “Een feestje om te lezen”, “Kan ik een aantal bestellen voor onze modeshow?” “Geweldig dat mannennummer” “Door het mannennummer ben ik op een speeddate geweest!” “Wanneer komt het volgende nummer uit?”, “Kan ik mij erop abonneren?” “Heerlijk, in het zonnetje genieten van het Powervrouwmagazine :)”, “Gave artikelen in het laatste nummer”, “Top artikel: be that bitch, zou ik ook meer moeten worden ;)”, “Een blad dat met liefde en passie wordt gemaakt”, “Leuke hotspots, dank voor de tip!”…

 

Op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen? Volg mij op Facebook en Instagram!
BEAUTY   LIFESTYLE   Relax   SHOPPEN   Feel good   BALANS  Uitgaan

 

 

Bewaren

Bewaren