Shoot my nails!

Vorige week stond er een shoot gepland voor het nieuwste Powervrouwmagazine (verschijnt eind april) en uiteraard kunnen mooie, verzorgde nagels op een foto niet ontbreken.  De dag voor de shoot stond dus in het teken van een bezoekje en tevens relaxmomentje bij Studio Delete.

  

Een (verplicht) relaxmomentje…..niks mis mee, toch?

Om 13.00 uur heb ik afgesproken met Anieta (eigenaresse) van Studio Delete. Ik vind dit altijd een heerlijk ontspanningsmomentje. Even tijd voor een praatje en onder het genot van een kop thee geeft Anieta mij de kleurenwaaier. Eigenlijk hoef ik niet te kiezen, want de kleur staat al vast: felrood! Dit past het mooist bij de zwarte kleding die is uitgekozen voor deze shoot. Ik laat haar weten dat ik heel blij ben met de gellak, want hierdoor zijn mijn eigen nagels (die echt onmogelijk zijn en altijd afbreken) al iets gegroeid en veel sterker geworden. 

Het resultaat:

 IMG_0602IMG_0604

Blij met de gellak

Heb jij ook nagellak die steeds afbladdert? Of heb je hopeloze nagels (net als ik)? Dan is de gellak ècht een uitkomst. Ik ben er ontzettend blij mee. Je nagels beschadigen namelijk niet en groeien ondertussen gewoon door. Inmiddels ben ik ook gezegend met sterkere nagels, die niet meer afbreken. Echt geweldig!

IMG_0535

Studio Delete kadobon

Iemand verrassen met mooie nagels? Geef eens een cadeaubon! Of verras jezelf.

Meer weten over de gelnagels? Kijk eens op de site van Studio Delete (ook voor het verwijderen van tattoos).

http://www.studiodelete.nl/shellac-nails