Wie ben ik?

Ik ben Ginette Vegter en ik organiseer al jaren “events” voor (ondernemende) vrouwen. Mijn passie is netwerken, organiseren, contacten leggen en mensen met elkaar verbinden. Ook stimuleer ik het ondernemerschap onder vrouwen.

In de zomer van 2015 heb ik mijn eigen magazine “Powervrouw (on tour)” gelanceerd. Een feel good lifestyle magazine voor (power) vrouwen uit het Noorden. Een droom komt hiermee uit.

Ik word blij van schrijven, leuke dingen doen met mijn gezin, een drankje doen met mijn vriendinnen en reizen. Verder ben ik gek op muziek en vind ik het fijn om af en toe even lekker ‘uit mijn dak’ te gaan. Om te ontspannen ga ik graag op stap of een avondje naar de sauna. Daarnaast bezit ik een gezonde dosis humor en zelfspot.

Mijn motto is “Het leven is een feestje… maar je moet zelf de slingers ophangen”.

Met mijn blog wil ik jou als lezer op de hoogte houden van alles op lifestyle- en feelgood gebied, zoals leuke hotspots, must haves, boeken, nieuwste trends, places to be… enz. Kortom dé dingen waar vrouwen blij van worden. Maar ook houd ik jullie graag op de hoogte van mijn ontwikkelingen in het ondernemerschap. En hoe ik als moeder alle ‘ballen in de lucht houd’, want ik heb een dochter en twee zoons waar ik de nodige perikelen mee beleef. Door hun ben ik mede geworden wie ik nu ben. Mijn kinderen hebben het creatieve proces enorm in mij aangewakkerd en daar ben ik heel erg dankbaar voor :).